Brand een kaarsje voor iemand met een darmaandoening

SOS Colitis is een community voor mensen met een darmaandoening die zich momenteel online situeert als website, Facebook en Instagram. Deze community gaat verder uitbreiden! Om jou nog beter te ondersteunen, kan je in de toekomst deelnemen aan verschillende workshops en ontmoetingsdagen.

Deze workshops zullen gaan over voeding en beweging zoals kookworkshops over gezonde en evenwichtige voeding en sport- en yoga-initiaties. Voeding en beweging vormen belangrijke pijlers in het leven van iemand met een darmaandoening en net daarom wil ik jullie daar extra in ondersteunen. 

Tijdens ontmoetingsdagen kunnen mensen met IBD elkaar leren kennen en ervaringen delen in een gezellige omgeving en leuke sfeer. Weet dat je als colitis ulcerosa of ziekte van Crohn patiƫnt er niet alleen voor staat ;).

Hoe wil ik dat doel bereiken? Door zelfgemaakte SOS Colitis kaarsen te verkopen! Een kaars is voor mij een teken van hoop, licht, steun, warmte en liefde. Door een SOS Colitis kaars te kopen, kan je een kaarsje branden voor jezelf of iemand anders met IBD.

12 oktober 2019

Brand een kaarsje voor iemand met een darmaandoening
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x