Vitamine C boost: Rode vruchten met mascarpone

Een gemakkelijk en luchtig dessert. Een vitamine C boost voor je darmen!

Ingrediƫnten

  • 140 gr rode vruchten (diepvries)
  • 3 soldatenkoeken (of andere droge koeken)
  • 100 gr mascarpone
  • 60 gr natuur yoghurt
  • 1 ei
  • 2 blaadjes citroenmelisse

Bereiding

  1. Meng de mascarpone en de yoghurt met het eigeel.
  2. Klop het eiwit op totdat het stijf is en spatel het onder het mascarponemengsel.
  3. Doe de soldatenkoeken in een plastiek zak en verbrijzel de koeken tot er geen stukken meer te zien zijn.
  4. Verdeel de helft van de rode vruchten over de 2 serveerglaasjes.
  5. Doe hierover een laag van de verbrijzelde koeken.
  6. Leg hierna een laag van het mascarponemengsel.
  7. Werk hierop verder af met de overige rode vruchten, soldatenkoeken en mascarponemengsel.
  8. Werk af met een blaadje citroenmelisse.


Bereiding: 20 minuten

2 personen

23 februari 2018

Vitamine C boost: Rode vruchten met mascarpone
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x